Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007
pizza
Υλικα
βαση για πιτσα (γνωστης ζυμαρομαρκας, δεν το αναφερω για να μην καμω διαφημιση)
350 gr τριμενο κιτρινο τυρι Like gouda, emental, mozzarella.. ανακατεμενο με ριγανη
6 φετες (για τοστ) καπνιστη γαλοπουλα
2 πιπεριες κομμενες σε μικρα κομματια
2 ντοματες που τις εχω πολτοποιησει στο multi, σαν πελτε
1 μικρη συσκευασια μανιταριων
Σε πυρεξ απλωνω το ζυμαρι.. απο πανω βαζω με τη σειρα: μια στρωση τυρι, τον "πελτε" ντοματας, τη γαλοπουλα, τα μανιταρια και αλλη μια στρωση τριμενου τυριου.. Ψηνω στους 180ο C για 25 λεπτα.
tip: αφηστε την φαντασια σας ελευθερη και προσθεστε τα υλικα που σας αρεσουν, εδω παρουσιασα μια εκδοχη της pizza's made by leila
Αυτο το ξερατε?
εδω .. για περισσοτερες info
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
8 σχόλια:
απλο, γρηγορο και νοστιμο!!!
Σούπερ!!
Μαγείρισσα όνομα και πράγμα!! Χρυσοπόδαρο γατί (πώς λέμε χρυσοχέρα!!)
κι αν οι πιπεριες είναι κόκκινες, πιο πολύ γιαμ :)
Αχ τι θέλω και περνάω απο εδώ και ανοίγει η ορεξή μου ...που μεταξύ μας δύσκολα την συγκρατώ...απορώ πως μερικοί άνθρωποι ξεχνάνε να φάνε...εγώ ποτέ δεν το ξεχνώ !
Ωραία συνταγή και αγαπώ τις πίτσες.
Και τώρα, θεωρείς ότι μας κάνεις καλό με αυτό;
Πάω να τη φτιάξω λέμε!!!
Φιλιά! :))
..καλημέρα!!
εγώ φτιάχνω και το ζυμάρι μόνη μου!!! χα χα... και σάλτσα μπάρμπεκιου!!!!
φιλιά!
Δημοσίευση σχολίου